Følg

Hvordan avinstallere Min Sky fra PC og Mac?

Min Sky sitt program for PC og Mac skal avvikles, og fra 1. september 2017 vil det ikke være mulig å logge inn på dette programmet.

Vi anbefaler deg derfor å avinstallere dette programmet før den tid kommer.

Alle bilder, videoer og filer du har lagret i Min Sky vil fremdeles være trygt lagret, og du vil ha tilgang til dem i Min Sky appen til din mobil og ved å logge inn på http://min-sky.no. Her kan du se på, laste ned bilder og laste opp nye bilder.

Hvordan avinstallere Min Sky på Windows PC

• Før du avinstallerer Min Sky fra din Windows PC anbefaler vi at du logger ut.
    • Finn Min Sky-ikonet på oppgavelinjen nederst i høyre hjørne av skjermen. (Dersom du har mange apper kan det være at sky-ikonet ikke er synlig i oppgavelinjen. Da kan du trykke på pilen for å utvide vinduet og se alle appene dine. Merk at Min Sky og OneDrive kan likne på hverandre dersom du har begge.)

CaptureSettings1.png  CaptureSettings2_NO.png

• Høyreklikk på Min Sky ikonet og gå til innstillinger. En dialogboks åpner seg og du ser valget ”Logg ut”. Dersom du er usikker på hvor Min Sky har lagret bildene og filene dine kan du trykke på Min Sky ikonet i oppgavelinjen for å komme til mappen med lokale kopier som er lagret.

• Når du har logget ut kan du trygt avinstallere Min Sky fra din PC eller laptop slik: Gå til Kontrollpanelet og deretter ”Program & funksjoner”. Her kan du søke opp Min Sky og avinstallere.
  • Alternativt kan du avinstallere ved å søke på Min Sky fra start-menyen på venstreside av skjermen. Når du ser Min Sky kan du høyreklikke på den og velge avinstaller.

Alle bilder og filer du har i Min Sky er fremdeles trygge! Du kan benytte web-versjonen på min-sky.no for å se, laste ned og laste opp bilder og filer.Hvordan avinstallere Min Sky på Mac

• Før du avinstallerer Min Sky fra din Mac anbefaler vi at du logger ut først for å være sikker på at alle dine bilder og videoer forblir trygt lagret i kontoen din.

• Finn Min Sky ikonet i toppmenyen, høyreklikk på det og gå til innstillinger. En dialogboks åpner seg med valg om å logge ut av Min Sky. (Merk at Min Sky og OneDrive kan likne på hverandre dersom du har begge installert).
  • Når du har logget ut fra kontoen din kan du avinstallere Min Sky ved å dra ikonet fra ”programmer”-mappen og til søppelbøtten.
  • Dersom du er usikker på hvor Min Sky har lagret bildene og filene dine kan du trykke på Min Sky ikonet i oppgavelinjen for å komme til mappen med lokale kopier som er lagret.
  • Alternativt kan du benytte App Cleaner til å avinstallere appen etter at du har logget ut fra Min Sky.

Alle bilder, videoer og filer du har i Min Sky er fremdeles trygge! Du kan benytte Min Sky appen på din mobil og web-versjonen på min-sky.no for å se, laste ned og laste opp bilder og filer.